Dykning på Koh Tao

    27 DECEMBER 2013
Igår klockan 11:15 blev vi certifierade Open Water-dykare! Vi bokade dykningskursen med Big Blue redan första kvällen i Bangkok och tog med det en liten chansning eftersom vi inte kände någon som dykt med dem sedan tidigare. När vi kom till Koh Tao så kändes det genast som ett bra val. Big Blue är det andra största dykarstället här och gav därmed ett väldigt seriöst intryck.
 
Så här i efterhand känns det som att vi gjorde ett utmärkt val, vi kunde inte vara mer nöjda! Vår instruktör Donny var supertrevlig och hjälpte oss med allt vi behövde hela tiden. Big Blue har även två barer på stranden där man enkelt kan socialisera sig med andra trevliga människor som ligger på olika nivåer i sin dykning. Vi bokade även boende med Big Blue och hamnade i ett fantastiskt fyrbäddsrum vid poolen med egen dusch och toalett. Detta rum kostade endast 200 bath per person och natt när vi dök, annars kostar det 400 bath. Om man är ute i god tid kan man till och med få bo gratis under tiden man dyker i deras sexbäddsrum.
 
Kursen som vi har genomfört heter SSI Open Water och är en kurs på tre och en dag med ganska mycket teori, en halv dag i poolen och fyra dyk i havet. Denna kurs kostar 9000 bath över hela ön vilket motsvarar ca 1800 kronor. Man lär sig allt man behöver veta om riskerna med dykning och hur man ska undvika dessa. Vi har även lärt oss hur all utrsutning fungerar och kan på egenhand förbereda oss för varje dyk. Vi har även fått prova på att rädda varandra om luften skulle ta slut någonstans i havet och känner oss säkra när vi dyker.
 
Vi har haft superkul och kan verkligen rekommendera Big Blue Diving till alla vi känner!
 
 
 

Kommentarer
POSTAT AV: Magnus

Coola brudar. Ser ut som värsta Navy Seals.

Svar: Japp vi var supercoola! Ännu bättre med mask och simfötter på!
Amanda, Hanna & Mikaela

27 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Tin-Tin

Åh va ni ser proffsiga ut!!!! Och vilken snygging till linstruktör ni " hittade"!😜

Svar: Visst är vi coola! Killen på bilden är dock med i vår grupp, det var han jag dök med. Alltså inte vår instruktör ;)
Amanda, Hanna & Mikaela

27 DECEMBER 2013
URL: http://treryggor.blogg.se
POSTAT AV: Åke

Grattis till dykcertet. Coola bilder och coola tjejer.

Svar: Tack så mycket vi är jättenöjda!!!
Amanda, Hanna & Mikaela

27 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Farmor ulla

Kära mika, hanna och amanda! Hoppas ni får en lika fin nyårsafton som julafton! Gott nytt år! Många kramar från farmor

Svar: Hej Farmor! Vår nyårsafton var superkul, vi dansade på stranden hela natten lång. Gott nytt år och många pussar och kramar!
Amanda, Hanna & Mikaela

31 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Frida

Bra jobbat! Snygg kille!

Svar: Tackar tackar! Japp ;)
Amanda, Hanna & Mikaela

08 JANUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0