Afrika nästa!

    01 MAJ 2014

Nu har vi bara några timmar kvar i Sydamerika innan vi hoppar på planet som tar oss till vår sista etapp på resan, Afrika. Ingen av oss kan riktigt fatta att vi kommer vara där imorgon, det är väldigt svårt att föreställa sig. Vi är dock supertaggade på vår gruppresa som börjar i övermorgon. Kan varna redan nu att vi med största sannolikhet inte kommer ha något internet under de tre veckorna så ni behöver inte bli oroliga om ni inte hör något från oss!

 

Just nu befinner vi oss på vårt hostel i Sao Paulo och ska snart äta lunch innan vi åker till flygplatsen. Igår hade vi för en gångs skull en effektiv shoppingrunda där vi hittade det viktigaste vi skulle köpa på en gång. Eftersom vi fick lite tid över unnade vi oss en frukstund med lite exotiska frukter och varsin drink. Vi fick dock jobba hårt för den för vi bor i ett jättebackigt område och mataffären vi fått vägbeskrivning till låg en evighet bort. På kvällen mötte vi upp Midian som vi träffat på Gili Trawangan när vi var där. Vi gick upp och ner för massvis av backar tills vi kom till en gata som var full av barer och restauranger. Där åt vi middag på en restaurang vi blivit rekommenderade av receptionisten på vårt hostel innan vi gick till en bar/klubb lite längre bort. Väldigt trevlig kväll men vi var alla fyra trötta och musiken blev sämre och sämre så det blev en rätt tidig sänggång. 

 

Sydamerika har varit fantastiskt men nu är vi redo för vårt nästa och sista äventyr! Våra hjärnor ställer in sig mer och mer på att vi snart är hemma så även om det är väldigt tråkigt att resan snart är slut så kommer det nog kännas okej när vi väl landar på Arlanda. Vi ser trots allt fram emot en härlig svensk sommar med alla nära och kära innan hösten bjuder på nya uppleveler i form av universitetsstarten. 

 

 

RSS 2.0