En helt ny dimension av sjösjuka

    18 DECEMBER 2013
Vi har äntligen nått fram till ön Koh Tao i södra Thailand efter en mycket omtumlande resa. Väckarklockan var satt på 04:20 och vi steg upp tio minuter senare för att få ordning på oss själva och vår packning. Klockan 05:10 lämnade vi vårt kära hostel och tog en kylig promenad genom Bangkoks relativt öde gator. Klockan 6:00 packade vi in oss och alla väskor i en dubbeldäckarbuss och somnade på stört. Tack vare våra åksjukepiller gick bussresan snabbt och utan några problem.
Vi stannade till vid lunchtid i Chumphon där vi fick vänta i ett par timmar innan vi fick få på båten. Under tiden passade vi på att smaska i oss både varsin magnumglass och varsin portion Pad Thai. Något vi senare halvt ångrar och halvt är väldigt lyckliga att vi fått i oss.
Väl på båten börjar besättningen dela ut svarta spypåsar till de som vill ha. Vi som precis fyllt på med åksjukepiller känner oss lugna och tar inte för oss. Fem minuter senare när båten lämnat bryggan märker vi genast att detta var ett dåligt val. Mannen återvänder som tur är och vi plockar på oss varsin svart gummiluktande påse. Och tur var det!
Vi vill spara er på alla härliga detaljer men vi kan säga som så här. Ingen människa på vår båt lämnade båten med lika mycket i magen som de kom med. Då Hanna spydde först har vi även prickat av "troligast att spy" från vår lista. Just nu verkar vi inte pricka av de roligaste punkterna men vi hoppas att det vänder snart!
 

Kommentarer
POSTAT AV: Tin-Tin Stjernström

Men åh tjejer. Ni ska se att det vänder snart och det blir de roliga sakerna ni kan pricka av!!!😉👍❤️

Svar: Jadå, det litar vi på! :)
Amanda, Hanna & Mikaela

18 DECEMBER 2013
URL: http://treryggor.blogg.se
POSTAT AV: Ylva

Lika bra att "riva av" det tråkiga först. Ja du Amanda, kräkningar är ju inte din bästa gren, men träning ger färdighet… Stackars er! Nu kan det bara bli bättre!

Svar: Fast hoppas att det inte blir mer övning av det... Det hoppas vi!
Amanda, Hanna & Mikaela

18 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Ylva

Det låter ändå som om ni har en härlig tid framför er nu med lite ö-liv och vila. Eller hur? Kanske bra att stanna ett tag om resan över vattnet är likadan åt andra hållet… Ta hand om er nu!

Svar: Yes, nu blir det flera veckor av det! Vi åker om ungefär en vecka så förhoppningsvis hinner vattnet lugna ner sig tills dess. Hade tydligen varit samma sak idag hörde vi från en tjej på vårt hostel som kom idag. Det ska vi!
Amanda, Hanna & Mikaela

18 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Farmor uLla

Kära mika, det här lät ju inte så,kul, men nu har ni tydligen en skön vecka framförber med sol och bad, det låter bra! Sköt om er nu och vila lite. Kramarntill alla!

Svar: Hej farmor! Vi återhämtade oss fort och har det nu jättebra här på Koh Tao. I övermorgon ska vi börja vår dykarkurs. Det ska bli jätteroligt! Massa kramar!
Amanda, Hanna & Mikaela

19 DECEMBER 2013

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0