Julafton i tropisk värme

    25 DECEMBER 2013
Hela resan har vi känt att julafton kommer bli en jobbig dag då vi alla kommer längta hem myckiet, men ack så bra dag det blev! Vi började dagen med en teorilektion och teoretisk examen för dykningen som vi klarade med bravur. Efter en timmes lunchpaus var det dags för vårt första dyk i havet, en väldigt spännande upplevelse som vi skriver mer om i ett annat inlägg. Efter dykningen satte vi oss på en restaurang/bar som tillhör dykresorten och tog varsin fruktshake. Vi drog oss sedan tillbaka till vårt rum för att fräscha till oss lite. Efter det blev det en drink i samma bar och lite skypeande med släkten. 
 
Hela veckan hade vi sett fram emot en julpizza som tillhör prisklass dyrare här, dvs. 48 kr. I vanliga fall ligger middagen runt tjugolappen men vi kände att julafton var en perfekt dag att lyxa till det lite. Och oj, vad det var värt varenda krona - pizzan med parmaskinka var bland den godaste vi ätit! Efter den mumsiga middagen gick vi ner till vårt dykarställe som hade en julfest. När vi kom dit hade vi inte förväntat oss mer än lite schysst musik och häng vid stranden, men sen fick vi syn på dansgolvet. Vi dansade i massa timmar så svetten rann och fick flera kommentarer om att vi var bäst på dansgolvet. Det var sjukt länge sen vi var ute och festade så det var jätteroligt! 
 
 

Kommentarer
POSTAT AV: Tin-Tin

Fina bilder...sista ser man verkligen att ni är på G!!! Hoppas ni får det lika mysigt resten av julhelgen. Pussar o kramar till er alla tre!😊😍

Svar: Vi har haft det superbra hela helgen! Massa pussar och kramar tillbaka!
Amanda, Hanna & Mikaela

25 DECEMBER 2013
URL: http://treryggor.blogg.se
POSTAT AV: Ylva

Läckert! Det var en annorlunda julafton det. Vad härligt att ni fick en toppendag! Det blir bara bättre… och tänk så mycket ni fortfarande har kvar!! Njuut!

Svar: Ja, det blev verkligen bättre än väntat! Ja, det är fantastiskt :D
Amanda, Hanna & Mikaela

25 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Elin

Vad kul ni verkar ha!!! Vi saknade dig på julafton, Amanda, men det känns bra att du hade det minst lika kul där borta som du skulle haft med oss!
Jag är jätteinponerad av er resa och jag följer er blogg varje dag och jag är pyttelite (ibland ganska mycket) avundsjuk! Hoppas resten av resan också blir awesome! :)
Kram

Svar: Ja, vi har det hur bra som helst just nu! Saknade er med på julafton, det var synd att inte vara med. Men det blev väldigt bra ändå som tur var! Och det är ju jul nästa år igen! :) Vad kul att du läser så ofta! Det hoppas vi också :) Hoppas allt är bra med dig!! Du får också ge dig ut och resa någon gång när det passar i livet! :)
Kramar
Amanda, Hanna & Mikaela

25 DECEMBER 2013
POSTAT AV: Åke

Gläder mig åt att er julafton blev bra. Lycka till med dykningen också.
Kramar
Åke

Svar: Vår julafton var fantastisk, du skulle ha smakat julpizzan de var något utöver det vanliga! Puss
Amanda, Hanna & Mikaela

25 DECEMBER 2013

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0