Vad är det vi ska göra?

    10 MARS 2013
Planen är att vi om lite drygt 200 dagar ska dra iväg på vårt livs resa. En resa som kommer ta oss ett varv runt jorden, genom hela 4 världsdelar på ca 6 månader!
I december kommer vi infinna oss på Arlanda med otaliga fjärilar i magen medan vi styr kosen mot vår första etapp i sydostasien. Där är planen att suga åt oss så mycket kultur och god mat som möjligt samt skaffa oss varsitt magiskt dykarcertifikat för att utforska vår vackra jord även under ytan.
När vi känner oss färdiga med Asien fortsätter vi vidare mot alla unga svenskars backpackerfavorit - Australien. Där blir det att hälsa på exotiska djur, hänga med roliga människor och köra bil längs östkusten. Efter ca en månad down under hoppar vi på ett flygplan till sydamerika och karibien. Där kommer vi försöka klämma in så mycket kultur och häftig historia som vi bara kan. Råkar vi snubbla över spännande natur kan vi ju ta en titt på det också. 
Vår sista etapp på resan blir de sydligaste länderna i Afrika. Där ska vi klämma in allt som vi inte kan hitta här på hemmaplan; öken, safari och annorlunda stadsliv.
 
En önskan vi alla har är att efter denna magiska och omtumlande resa komma hem starkare (både fysiskt och psykiskt), ännu mer sammansvetsade samt med en gyllenbrun ton över hela kroppen och tro det eller ej men det sistnämnda är troligtvis det som kommer vara svårast att uppnå för alla oss tre blekfisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0