Nedräkning

    21 NOVEMBER 2013
Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi åker. Det är svårt att ta in att det vi planerat så himla länge när som helst kommer bli av, men om elva dagar står vi på Arlanda redo att ge oss ut på vårt livs resa. Vi har alla börjat provpacka vilket känns väldigt skönt. Det skulle ju inte vara så roligt att stå där precis innan man ska iväg och inse att allt inte får plats! 
 
Hanna jobbar sina absolut sista dagar och jag (Amanda) och Mikaela har vår sista arbetsdag på fredag nästa vecka. Det är lite småsaker kvar att fixa men listan över saker att göra blir bara kortare och kortare. Något som är fantastiskt bra är att Mikaela fått veta att hennes astma växt bort så det är inga problem för henne att dyka! Nu kommer vi alla tre kunna upptäcka världen under vattenytan tillsammans som vi planerat från början. Vi har också hämtat ut våra malariatabletter och tagit vår första dos Dukoral, så nu är det bara en dos kvar av den innan vi är helt klara med våra vaccinationer! 
 
Det kanske svåraste som återstår är att ta farväl av alla nära och kära. Det är alltid det tråkigaste med att åka iväg en lång tid, men tack vare dagens teknologi är det ju lätt att hålla kontakten när man är borta. Nu ser vi fram emot att byta ut kylan och mörket mot ljus och värme!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0