Hejdå Asien

    09 FEBRUARI 2014
Vi får börja med att be om ursäkt för den kassa uppdateringen den senaste tiden, men det beror helt enkelt på att vi haft det otroligt bra. Gili Backpackers blev som ett andra hem och de andra som stannade där länge och personalen som en liten familj. Idag var det dags att lämna Gili Trawangan vilket kändes både konstigt och sorligt. Vi har egentligen inte gjort så mycket mer än dykt och hängt med trevliga människor, men vi har ändå haft det bättre än på länge!

I måndags blev vi klara med det sista dykarcertifikatet, Nitrox Diver, så nu har vi hela tre certifikat var! Vårt sjunde och sista dyk på Gili gjorde vi igår. Bortsett från några små tekniska problem var det ett fantastiskt dyk med massvis av sköldpaddor och fina fiskar! Vi får se när vi dyker nästa gång, men förhoppningsvis någon gång under resan!

Nu ser vi fram emot Australien som helt plötsligt är här. Kajsa är redan på väg i luften nu och vårt plan lyfter imorgon kväll. Innan dess blir det lite fest och nödvändig shopping här i Kuta!*



Kommentarer
POSTAT AV: Karin

Jätteroligt att höra att ni haft det så bra på alla sätt och vis! Hoppas att det blir lika trevligt på
er nästa anhalt - på en annan kontinent!

09 FEBRUARI 2014
POSTAT AV: Sven o Hilkka

Vad skönt att ni haft det bra. Började bli lite orolig
att ni blivit dåliga igen. Meilade Ylva igår och fick reda på att hon chattat med er och att allt var toppen.Hoppas att Australien blir lika intressant och spännande. Här är det blidväder och grått, men vi mår bra. Hoppas att resan även i fortsättningen blir lika bra som på senaste stället.
Mvh Amandas morfar o Hilkka

10 FEBRUARI 2014
POSTAT AV: Farmor ulla

Hej Mikaela! Pappa har berättat att han hade talat med dig när du skulle kliva på planet. Och nu är ni framme i australien! Hoppas ni får det fint där också! Puss och kram från farmor och Erik!

12 FEBRUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0