Ny kontinent!

    15 FEBRUARI 2014
Nu har vi äntligen landat på riktigt i Australien. De två första dagarna här i Melbourne var ganska långsamma och sömninga då Kajsa var ordentligt jetlaggad efter en 28 timmars resa med bristande sömnmöjligheter och vi andra festat 4-6 dagar inom loppet av en vecka samt inte fått sova något under vår 6 timmars resa från Bali. Kort och gott var vi alla ganska slitna och våra kroppar fungerade därefter. Jag och Hanna var dock väldigt glada att äntligen få laga egen mat igen och de första två dygnen varvades tid i köket med tid i sovrummet.
 
Igår när vi äntligen hade planer på att göra något vettigt (besöka ett zoo istället för att shoppa) så vaknar jag (Mikaela) så klart upp med en hejdundrandes förkylning. Det blev därför ytterligare en shoppingdag för de andra, medan jag spenderade förmiddagen i sängen och vågade mig ut för en fika på ett av alla St. Kildas mysiga caféer med de andra under eftermiddagen. Vi har till våra plånböckers stora sorg upptäckt vilken fantastisk shopping Melbourne har att erbjuda och får dagligen bekämpa vår inre shoppaholic och gång på gång påminna varandra att pengarna ska räcka i fyra månader till. Vi har dock lyckats unna oss ett par saker var som vi absolut inte hade klarat oss utan (det är i alla fall vad vi intalar oss själva).
 
Något som vår plånbok dock glädjs av är våra matinköp! Igår lyckades vi till exempel laga en riktigt smaskig pasta med ordentliga portioner för 10 kronor var, och det blev till och med mat över! Hejja oss!
 
 
En stor alla hjärtansdag-kram till er alla där hemma!

Kommentarer
POSTAT AV: Ylva

Och en bamsekram tillbaka!! Vad kul att läsa lite nyheter igen! Glädjande att Kajsa kom fram som hon skulle och hon passar ju in som handsken i det blonda teamet. Fortsätt ha skoj och njut av livet! Krya på dig nu Mikaela. Ni andra får pyssla om henne. Kram igen!

15 FEBRUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0