Alla är vi olycksfåglar!

    19 JANUARI 2014
Det är uppenbart att våra kroppar inte uppskattar detta resande. Amandas matförgiftning visade sig vara magsjuka som jag (Mikaela) så smidigt smittades av precis när hon blivit frisk. Hannas förkylning är ett evighetsprojekt och nu håller vi alla tummarna för att hon ska slippa få vår magsjuka.
 
Idag verkar våra kroppar må helt okej, äntligen! Så vi har planer på att utforska ett av Balis vackra tempel och kanske även lyxa till det med en massage! Vi får se hur mycket våra kroppar orkar med innan vi måste bege oss tillbaka till vårt trygga och svala AC-rum för vila.
 
Eftersom vårt internet här i Seminyak är under all kritik vad det gäller bilder så kan vi tipsa er med Instagram om att kolla in vår alldeles egna hashtag #treryggor

Kommentarer
POSTAT AV: Ylva

Inte då! Ni är inga olycksfåglar! Vad har jag sagt om att tänka positivt Amanda? Ett litet "gupp" på resan bara. Från nu blir allt toppen igen, eller hur? Lite magsjuka och förkylning hade ni lika gärna kunnat få här hemma. Just nu går ju både vinterkräksjukan och diverse blandade influensor, så upp med hakorna. Ni ÄR friska och ni BLIR INTE sjuka!!
Puss och kram från coachen

Svar: Jojo, det är sant! Men lite svårt att intala sig själv att man är frisk när man ligger och spyr... Men nu är det förhoppningsvis på väg åt rätt håll! Pussar
Amanda, Hanna & Mikaela

19 JANUARI 2014
POSTAT AV: Karin

Stackars er vad jobbigt ni har! Hoppas att ni snart är kuranta alla tre så att ni kan fortsätta uppleva och göra det ni har tänkt er.
Kram

Svar: Nu börjar det likna någonting hälsomässigt, magarna börjar bete sig normalt och jag har inte smittats av någon magsjuka än!Kramar
Amanda, Hanna & Mikaela

19 JANUARI 2014
POSTAT AV: morfar o Hilkka

vad skönt att några av er blivit bra igen. hoppas att alla blir fullt återställda. Det är ju som Ylva kommenterade att man blir ju sjuk även hemmaa

Svar: Nja, inte riktigt men nästan nu! Ja, det är sant
Amanda, Hanna & Mikaela

19 JANUARI 2014
POSTAT AV: Hilka o morfar

Håller med Ylvas kommentar att sjuka hade ni ju kunnat bli även hemma. Skönt att ni blivit bättre. Hoppas att Hanna slipper magsjukan. Vi mår i alla fall bra men kylan håller i sig. Idag - 15grader men strålande sol från klarblå himmel. Dessutom märks att dagarna blir längre. Fortsatt lycka på resan!!
Hilkka o morfar. (Ser att förra kommentaren stack iväg
innan jag skrivit färdigt.)

Svar: Hanna verkar ha sluppit den hittills så är nog lugnt turligt nog! Skönt att ni mår bra och att det blir ljusare! Låter fint med klarblå himmel och snö. Tackar!
Amanda, Hanna & Mikaela

19 JANUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0