Koh Samui

    08 JANUARI 2014
Som alla redan vet så har vi spenderat vår tid på Koh Samui förkylda med en hemsk hosta, vi har till och med blivit stammisar på det lokala apoteket! Vi bor på ett underbart och lugnt litet hostel som heter Ananas Hostel. Det ligger lite avsides men har god mat, pool och sköna sängar i tysta rum! Helt perfekt för oss som behövde vila upp oss efter vår vecka på Koh Pha Ngan. Den äldre kvinnan som äger Ananas har vi alla blivit kära i, hon är supersnäll och lagar mer än gärna mat till alla som är hungriga. Tony (hennes son) är fantastiskt bra på engelska och fixar enkelt en moped att hyra om man vill ta en tur runt ön. Vilket är precis det vi gjorde igår.
 
Vi hyrde två moppar och tog en liten utflykt till en strand som ligger ca en 15 minuters moppefärd bort. Stranden var jättevacker och det var skönt att få se havet igen efter att mest ha hängt runt poolen. Detta visade sig bli vår sista stranddag i Thailand på hela vår resa, vilket känns märkligt då Thailand blivit som vårt andra hem. Här vet vi hur saker och ting fungerar och trivs superbra med maten och människorna!
 
 
 
 

Kommentarer
POSTAT AV: Ylva

Herregud vad det inte är synd om er! Gillade speciellt den snygga rockfrillan på slutet… Har vi berättat om vädret i Sverige??

Svar: Nej, vi har det rätt bra faktiskt :) Nej, ingen har sagt någonting hur är vädret, har ni mycket snö? ;)
Amanda, Hanna & Mikaela

08 JANUARI 2014
POSTAT AV: Tin-Tin

Håller med dig Ylva. Ni verkar vara sååå uttråkade!!! Sen ska ni ju till Kuala Lumpur och Bali efter Thailand. Där kan det ju inte heller vara roligt att vara! Hii,hi...bara lite avis.😉 Kramar till er.

Svar: Nej det är inte så jobbigt att vara här just nu och Bali ska bli superhäftigt! Pusspuss <3
Amanda, Hanna & Mikaela

09 JANUARI 2014
URL: http://treryggor.blogg.se
POSTAT AV: Stalker nr . 1

Ni har så himla bra musiksmak! Kan inte ni skicka en spotifylista till mig? (a)
JAG VILL VARA MED ER DÄR OCKSÅÅÅÅ

09 JANUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0