Malaysia

    13 JANUARI 2014
Nu har vi kommit till Kuta på Bali efter tre nätter i Kuala Lumpur. Vi tyckte jättemycket om staden! Jämfört med Bangkok är den mycket lugnare, renare och framförallt mer välorganiserad. Många åker ju till Bangkok för att shoppa, men vi tycker faktiskt att shoppingen är bättre i Kuala Lumpur än där. Vi spenderade många timmar i köpcentrumet Suria KLCC och fick med oss fler påsar än planerat. Bland annat hittade Mikaela sina kära Havaianas och vi fick alla med oss varsitt par Converseskor som vi tänkt skicka hem. Problemet var att när vi väl kom till postkontoret insåg vi att det är stängt på söndagar så det var bara attgå tillbaka till hostelet och trycka ner allt vi tänkt skicka hem i handbagaget så länge. Svårt när man inte har koll på vilken veckodag det är längre...
 
Vi bodde på ett hostel som hette Sunshine Bedz, vilket var väldigt bra. Läget var helt perfekt, jättenära till allt! Kuala Lumpur är en stad vi gärna återvänder till, och vi skulle också vilja utforska mer av landet. Nu struntade vi i kusten eftersom vi hört att de har jättedåligt väder den här tiden på året. 

Igår kväll kom vi till Kuta. Vi hade tänkt oss en lugn hemmakväll med lite bloggande, men istället blev det en spontan utgång med massa från vårt hostel! Det var väldigt roligt men vi kom ändå hem rätt tidigt, ca 2.45. När vi vaknade idag spöregnade det så vi får se om vi skjuter på letandet efter postkontor till imorgon.

Överallt i Kuala Lumpur var det pyntat inför det kommande Kinesiska nyåret 31 januari

Nasi Lemak (populär malaysisk maträtt)


Kommentarer
POSTAT AV: Åke

Härligt att läsa ett nytt inlägg igen. Hoppas att Bali också blir bra. Var det där ni skulle dyka också?

Massa kramar från mig

Svar: Hej pappa! Vi ska dyka på Gilliöarna som ligger några timmar utanför Bali, nära Lombok. Puss och kram
Amanda, Hanna & Mikaela

13 JANUARI 2014
POSTAT AV: Katta

Gud vad härligt ni verkar ha! Ta hand om er, kramar

Svar: Hej Katta! Vad kul att du läser vår blogg :) Vi har det fantastiskt bra och lever lyxlivet utan stress och måsten! Hoppas allt är bra med dig, massa kramar från oss alla
Amanda, Hanna & Mikaela

13 JANUARI 2014
POSTAT AV: Katta

För övrigt var jag under min tågluff i somras fast i Budapest över en helg då ALLTING var stängt. Dock hade jag 39 graders feber och var ändå inte sugen på att gå ut, men jag hade behövt en öppen mataffär i alla fall... Kram!

Svar: Det låter jättejobbigt! Vi hoppas verkligen vi slipper uppleva det under den här resan! Kram
Amanda, Hanna & Mikaela

13 JANUARI 2014
POSTAT AV: Agneta

Hej Hanna o co!
Tack för kort o fina bilder! Skönt att se att ni har det bra! Vi som har hunnit lite längre i livet har det inte heller så dumt så här i måndagssnökylan och ännu en stärkande dag på jobbet:). Ha det fint o ta hand om er! Kram Agneta

Svar: Hej! Vad skönt att höra att kortet kom fram, alltid lite osäkert om och när de kommer fram. Ja vi har hört att det börjat snöa där hemma, måste ändå vara lite mysigt! Även om mörker och kyla kanske inte är favoriten... Kramar!
Amanda, Hanna & Mikaela

13 JANUARI 2014
POSTAT AV: Farmor ulla

Kul att höra ifrån er igen! Vilka fina foton! Jag har plockat fram kartboken för att följa er på resan och lär mej lite geografi på samma gång. Kramar till er alla tre från ulla.

Svar: Hej Farmor! Vad kul att du följer oss så noga. Vi har ibland lite svårt själva att förstå vart i världen vi befinner oss. Puss och kram!
Amanda, Hanna & Mikaela

13 JANUARI 2014
POSTAT AV: sven & Hilkka!

Hej igen- Treve taas som det heter på finska!
Roligt att läsa och se på er att Ni blivit bättre i hälsan. Det är vår förhoppning att det består. Om vi inte varit så gamla hade vi velat vara med, men vi är med er bara i tankarna som tur är för er. Här i Norden har vi äntligen fått snö och kyla. Idag 12 gr, och ung lika veckan ut. Som tur är har vi varma kläder. Vi trivs i vårt nya hus och mår skapligt men
det märks på orken att jag nu är över 80 med diabetes och dåligt hjärta. Skulle ha gjort en liknande resa tidigare i mitt liv om jag haft lite mer jäklaranamma som ni tycks ha.
Mvh. Morfar och Hilkka

,

Svar: Hej!
Ja, det var skönt så länge det varade... Skönt att det äntligen blivit vinter! Kul att höra att ni trivs där. Usch vad tråkigt att höra! Hoppas att det blir bättre och du känner dig piggare. Du har ju gjort massa andra häftiga saker och några kortare resor kan du ju fortfarande göra!
Kramar Amanda
Amanda, Hanna & Mikaela

13 JANUARI 2014
POSTAT AV: Farmor ulla

Kära mikaela! Tack för kortet från bangkok som kom igår. Du skickade det en vecka före jul så det tar ju lite tid jämfört med att kunna hålla kontakt på det här sättet. Roligt också att få de fina fotona från er resa. Hoppas allt är bra med er! Många kramar till er alla tre från farmor.

Svar: Hej farmor! Vad kul att mitt kort kom fram som det skulle. Blogg och mail är ju ett betydligt bättre sätt att hålla kontakten. Om du har besök av pappa, Erik eller Nicke och Pelle någon gång så kanske vi kan skypea också så vi kan prata som på telefonen. Det vore mysigt. Puss och kram!
Amanda, Hanna & Mikaela

15 JANUARI 2014
POSTAT AV: Ylva

Åh vad jag älskar era bilder! De får mig verkligen att längta ut i världen. Mer, mer, mer!!
Massor med kramar från ett snöigt Stockholm! Ja det snöar faktiskt igen!

Svar: Kul att höra! Synd bara att internet inte alltid tillåter oss att lägga upp bilder, men vi lägger upp när vi har möjlighet! Mysigt med snö, kramar!
Amanda, Hanna & Mikaela

15 JANUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0