Ute ur dykarbubblan

    31 JANUARI 2014
I måndags anlände vi med båt till den indonesiska ön Gili Trawangan. Vi bor på ett supersocialt, svenskägt hostel och trivs som fiskar i vattnet. Vi har även börjat dyka igen! Vår avancerade open water kurs började i onsdags och hittils har vi dykt fem dyk var och sett fem hajar, fyra sköldpaddor, självlysande plankton, bläckfisk, och massa andra färgglada fiskar. Vi har även fått chansen att använda vår GoPro dessa dyk och förhoppningsvis lyckats få några bra filmer som vi tänkte dela med oss av senare. Ett av våra dyk var ett fotodyk där vi fick prova på att använda en lite mer proffesionell undervattenskamera. Vi har inte sett de bilderna än men hoppas att det blev några bra! 
 
Jag (Mikaela) och Hanna fick igår även uppleva ett nattdyk. Det var hur häftigt som helst och verkligen som att befinna sig i en annan värld. Tyvärr har vi varken bilder eller film från detta dyk då vi hade fullt upp med att hålla i våra ficklampor och inte simma in i rep och koraller.
 
Vi har det alltså väldigt bra här, vi bestämde oss idag för att stanna en vecka till. Sen har vi bara en natt i Kuta innan vi flyger till Australien! 
 
 

Kommentarer
POSTAT AV: P-O

Whohoo, där kom den, sköldpaddan. Den har vi väntat på.
Jag tror ni har blivit riktigt bitna av dykbacillen nu :-)
Ta det bara lugnt så ni inte "tar er vatten över huvudet" om uttrycket tillåts.
Kula att ni trivs så bra att ni väljer att stanna kvar även sista veckan innan Australien. Då hinner ni ju både utforska ön och dyka i lite lugnare tempo. Ni måste ju hinna slappa lite också.

Svar: Jarrå där kom den! Oja, det har vi, men det blev vi redan på Koh Tao.Ja vi planerar att utforska ön. Ska finnas en liten kulle man kan gå upp på för en bra utsikt, gå runt hela ön, snorkling, paddling, kolla solnedgången osv!
Amanda, Hanna & Mikaela

31 JANUARI 2014
POSTAT AV: Åke

ojoj, ser fram emot filmer, bilder och sånt. Det ser så fantastiskt läckert ut.

Svar: Hej pappa! Vi ska försöka klippa ihop en film så snabbt som möjligt. Puss
Amanda, Hanna & Mikaela

31 JANUARI 2014
POSTAT AV: Farmor ulla

Fantastiska bilder! Otroligt vad ni får uppleva ! Låter bra att ni stannar lite längre där ni har det så bra. Många kramar från farmor!

Svar: Hej farmor! Vi har det toppen och tycker också att det är skönt att få stanna här längre. Puss och kram!
Amanda, Hanna & Mikaela

31 JANUARI 2014
POSTAT AV: Johanna E

Nä gud vad häftigt!! Blir avundsjuk. Kul att ni verkar ha det bra! (Tjoho Hanna äntligen kommenterar jag!)

Svar: Woho, vad glad jag blir! :D Jaa, det är sjukt häftigt!
Amanda, Hanna & Mikaela

01 FEBRUARI 2014
POSTAT AV: Anette Lagerström

Häftigt , skulle också vilja prova dykning.
Hoppas ni får en fortsatt bra vecka där ni nu är och en bra resa vidare till Australien. Hur länge skall ni vara i Australien?
Här hemma snöar det lite varje dag och det är -6 grader på dagarna. Hur varmt har ni?
Kramar till Er alla från
Moster Anette

Svar: Hej moster! Du bör prova någon gång, kanske om du åker till Thailand igen? Vi kommer vara i Australien i en månad och köra upp längs östkusten. Här är det 30 grader varmt när vi tycker att det är svalt, hur varmt det är mitt på dagen har vi ingen aning om, kanske runt 35 grader eller så. Stora kramar!
Amanda, Hanna & Mikaela

01 FEBRUARI 2014
POSTAT AV: Sven & Hilkka

Det har gått några dagar sen sist ni bloggade så vi
började bli lite oroliga för Er hälsa, Fick dock ett lugnande mail från Ylva i förrgår. Skönt att Ni är så
bra så ni kan njuta av tillvaron. Vad mysigt det ser ut att fridyka. Något som inte alla får uppleva. Känns så bra att ni tog er för med denna resa. Ett minne för livet och något att berätta när ni är åter
Mvh Amandas morfar och Hilkka

Svar: Nejdå, vi har bara haft fullt upp! Det är superhäftigt att dyka! Nu har vi tre certifikat var. Ja, vi är så glada över vårt beslut att åka!Kram
Amanda
Amanda, Hanna & Mikaela

01 FEBRUARI 2014
POSTAT AV: Fannie

ÅH SÅ FANTASTISKT!!!!!

08 FEBRUARI 2014
POSTAT AV: Farmor ulla

Hej tjejer! Jag är lite som amandas morfar och tycker det är skönt att höra ifrån er lite då och då och börjar undra när det dröjer lite, men jsg hörde att pappa pratat eller skypat? Med dej mika och att ni har fullt upp! Duktigt att ta så många dykcertifikat! Kram och puss från farmor ulla!

08 FEBRUARI 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0