Mot nya äventyr!

    13 MARS 2014
Som Kajsa så vackert skrivit lämnar vi idag Australien med blandade känslor. Vi har haft det toppenbra och lär alla återvända för att uppleva mer av det Australien har att erbjuda, samtidigt som vi ser fram emot en snabb visit i USA och sedan en superhäftig resa genom Sydamerika!
 
Vi ska även göra vårt bästa för att bättra oss med bloggandet. So long!
 

Kommentarer
POSTAT AV: Kajsa, rygga #4

Åh hoppas ni har det bra tjejer! Ligger nästan död efter långa resan i min sköna soffa. Ni lär väl ligga döda i den fina sviten om inte nu så snart iallafall? Vet inte riktigt vad klockan är hos er lol! Mizz uuu darlings! Pussar

Svar: Oj vad vi har haft det bra!!! Det är lite tomt att bara vara tre nu men om bara ett par månader så ses vi igen! Vi skulle kunna ta en fika med våra ryggor när vi börjar sakna dem.
Amanda, Hanna & Mikaela

14 MARS 2014
POSTAT AV: Sven och Hilkka

Såå intressant att följa era äventyr. Har just läst de senaste. Har inte kunnat följa er på två veckor då jag legat på lasarettet här med hjärtinfarkt. Mår nu bra men det var nära. Ylva ringde från LA och talade om att det var OK med er. Inatt har det snöat 2 dm här i Savonlinna så Hilkka fått skotta ett par timmar.
Hoppas att ni orkar gå Inkaleden på så hög höjd.
Mvh Morfar och Hilkka.

20 MARS 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0