Tillbaka till backpackerlivet!

    18 MARS 2014
Sedan vi lämnade Australien bakom oss då har vi levt lyxliv i Los Angeles med familjen Nyhlén. Vi bodde på ett fantastiskt fint hotell med en makalös frukostbuffé som vi verkligen utnyttjade till fullo. Om dagarna så kollade vi in Universal Studios, Camarillo Outlet och Hollywood Walk of Fame. Vi kan inte annat än tacka Ylva och Gunnar för en underbar weekend i LA, vi tog lite semester från semestern så att säga.
 
Efter dagens nio timmar långa flygresa är det dock dags att komma tillbaka till våra backpackerjag för idag satte vi alla för första gången foten i Sydamerika, närmare bestämt i Lima i Peru. Vi kommer vara i Peru i två veckor och uppdateringen här på bloggen kan svacka. Vi vet tyvärr inte hur bra internet vi kommer ha i Cusco och vi vet med all säkerhet att vi inte kommer ha internet på vår fyra dagars långa vandring längs inkaleden upp till Machu Picchu. Vi har redan märkt att det här med att ingen av oss talar spanska kommer tillföra lite extra krydda till den kommande tiden. Vi hoppas reseparlören och en kombination av våra engelska-, franska- och svenskakunskaper kommer hjälpa oss. Uppdatering kommer!
 

Kommentarer
POSTAT AV: Erik

Roligt att ni är framme i Peru! Spanskan kan bli lite knepigt i Lima, men när ni är i Cusco kommer ni nog klara er utan större problem med engelska :)

18 MARS 2014
POSTAT AV: Ylva

Ja vi hade verkligen roligt! Tack för att vi fick vara med er och njuta av ert sällskap. Det var kul att busa på Universal. Underbart! Lycka till med er spanska nu! Massor av kramar från hemmaplan

19 MARS 2014

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0